Læbeforstørrelse med hyaluron pen

Hvordan virker Hyaluron Pen of Denmark?
Med den nye Hyaluron Pen of Denmark, kan dette nu udføres med trykluft uden at penetrere huden.

Hyaluron Pen of Denmark har indbygget et trykkammer, som pumpes op med et håndtag. Blot et enkelt tryk med håndtaget gør, at den er i stand til at sende filler eller serum afsted med 6,5 bars tryk og 220 meter pr. sekund.

Filler eller serum presses derved gennem huden og ned i dermis. Faktisk på en mere effektiv måde, end med kanyle. Kanylen placerer en dråber af filler på mange små steder og skal masseres ud i et større område. Med Hyaluron Pennen spredes filleren mere ud i dermis laget og leverer et mere jævnt resultat.

Hvor meget filler skal bruges?
Der er stor forskel på, hvor store man ønsker sine læber. 0,5 – 1 ml filler giver pænt forstørrede naturligt udseende læber. En del ønsker mere fylde og kan så få 1 ml mere efter 1-2 uger.

Hvor lang tid holder en filler?
En filler til læber er en ikke-permanent filler med hyaluronsyre, som naturligt findes i vores hud og som forsvinder og tid. Der kan være forskel på de forskellige mærkers holdbarhed, men også på kundens hudstruktur og alder. Derfor kan der ikke gives en eksakt tid eller garanti for holdbarhed. Kun en tommelfingerregel på 4-12 måneder mellem behandlinger, hvis kunden ønsker en konstant synlig læbeform. De fleste mærker af filler skriver op til 12 måneders holdbarhed.

Bemærk at en filler holder nøjagtigt lige længe – uanset om den er injiceret med nål eller med Hyaluron Pen.

Kan man anvende Hyaluron Pen til andet en læber?
Hyaluron Pen kan anvendes til behandling af bl.a. nasolabial linjen fra næsen til mundvigen, samt omkring munden.

Kan man anvende Hyaluron Pen til andet end fillers?
Ja. Du kan sagtens anvende en ganske almindelig Hyaluron Serum – f.eks. CosmetiLine Hyaluron Serum. MEN ikke i læber.

Til ”almindelig” ansigtsbehandling mod rynker etc., er det nemmere at bruge CosmetiPen til indslusning af almindelige serummer, da du ikke skal ”lade” den for hvert skud.
MEN til en spot-behandling af f.eks. hyperpigmentering eller ar, kan Hyaluron Pen sagtens anvendes.

 

PRISER

Læbeforstørrelse med hyaluron pen 1 ml

1.500,00 kr.
Book online her