Læbeforstørrelse med hyaluron pen

Hvordan virker hyaluron pen filler?

Med den nye Hyaluron Pen of Denmark, kan filler nu udføres med komprimeret luft. Dette er en non-invasiv behandling (dvs. uden nåle). Derved kan behandlingen udføres af kosmetologer, kosmetikere med forstand på læbens anatomi og effekten af hyaluron fillers.

Hyaluron Pen of Denmark har indbygget et trykkammer, som pumpes op med et håndtag. Blot et enkelt tryk med håndtaget gør, at den er i stand til at sende filler eller serum afsted med 6,5 bars tryk og 220 meter pr. sekund.

Filler eller serum presses derved gennem huden og ned i dermis. Faktisk på en mere effektiv måde, end med kanyle. Kanylen placerer en dråber af filler på mange små steder og skal masseres ud i et større område. Med Hyaluron Pennen spredes filleren mere ud i dermis laget og leverer et mere jævnt resultat.

Hvor lang tid holder en filler?

En filler til læber er en ikke-permanent filler med hyaluronsyre, som naturligt findes i vores hud og som forsvinder og tid.  Der kan være forskel på hudstruktur og alder. Derfor kan der ikke gives en eksakt tid eller garanti for holdbarhed. Kun en tommelfingerregel på 4-8 måneder mellem behandlinger, hvis kunden ønsker en konstant synlig læbeform.

Kan man anvende Hyaluron Pen til andet en læber?

Hyaluron Pen kan anvendes til behandling af bl.a. nasolabial linjen fra næsen til mundvigen, ansigsbehandling mod rynker, samt omkring munden.

Får jeg mærker efter en hyaluron behandling?

Der kan muligvis opstå rødmen, hævelse og blå mærker, men dette er forbigående.

Efter filler behandlingen med hyaluron pen

Vi anbefaler at tage den med ro, ikke ligge i solarium, sauna eller  varmt jacuzzi , ikke træne i 14 dags intensivt.

 

PRISER

 Læbeforstørrelse med hyaluron pen 1 ml

1.600,00 kr.
Book online her