Collagen 360° ansigtsbehandling

Den cosmeceutiske innovation fra Mesoestetic ®

Collagen 360 º er specielt designet til at bekæmpe kollagen tabet i huden og dermed påvirke ældningsprocessen. Med en høj koncentration af beriget marine kollagen stimulerer Collagen 360 º cellernes renovering, genaktiverer produktionen af kollagen og de stoffer, som giver huden volumen.

Kollagen er det mest udbredte protein i huden. Det sikrer den mekaniske modstandsdygtighed og fasthed i huden. Men med tiden bliver syntesen af kollagen reduceret, dens nedbrydning stiger, og huden bliver mere slap. Dette skader vævet og forårsager tab af ansigtets volumen.

Behandlingen afsluttes med Crystal fiber Mask, som er et nyt materiale til medicinsk brug. Det er lavet af et stof, som sikrer en meget tæt og langvarig kontakt mellem de aktive ingredienser og huden takket være sin struktur, som består af nano-fibre, og som er fordelt tredimensionelt. Crystal fiber stoffet giver mulighed for at de aktive ingredienser kan gennemtrænge de dybere lag af huden. Du kan med fordel tilkøbe LED lysterapi til denne behandling som i forbindelse med denne behandling kun koster 100 kr.

Med Occlusive Dressing Treatment opnås den ideelle transport for maskens aktive ingredienser. Masken øger temperaturen på overfladen af huden, og porerne udvides øjeblikkeligt; dermed forbedres gennemtrængningen af de aktive ingredienser til hudens dybere lag.Masken indeholder to uafhængige dele, der tilpasses perfekt til ansigtets og halsens form. Du vil opleve en øjeblikkelig strammende effekt.

Collagen 360 º ansigtsbehandling

795,00 kr
Book online her