Diamantslibning

Få en luksus behandling med ægte diamanter, der effektivt sliber og fjerner de fine linjer, døde hudceller, akne, reducerer rynker og pigmentforandringer. Den er helt smertefri, og vil mest føles som en massage af huden. Din hud vil øjeblikkeligt føles blød og glat.

Behandlingen er især velegnet til grove hudpartier, uren hud eller hud som har været lidt forsømt. Kan med stor fordel kombineres med MagicLaser’s Hollywood Carbon Peeling.
Din hud vil øjeblikkeligt føles blød og glat. Resultatet ses med det samme. Når de døde hudceller er slebet af, vil den renere, friskere og sundere hud komme frem.

Resultat:

– Collagen produktionen stimuleres
– Grove porer formindskes
– Huden bliver mere ensartet
– Din hud ser frisk og sund ud – øjeblikkeligt
– Fine linjer og pigmentforandringer reduceres
– Resultatet kan dog variere fra person til person

*Effekten af behandlingen kan variere, afhængigt af patientens tilstand, patientens eget engagement, og forskellige individuelle faktorer.

*) Ansvarsfraskrivelse
Vi kan ikke garantere for fuld eller delvis effekt af vores produkter og behandlinger. Dog er effektiviteten af både behandlinger og produkter blevet dokumenteret af talrige undersøgelser og klinisk praksis. Effekten af både produkter og behandlinger kan variere, afhængigt af patientens tilstand, patientens eget engagement, og forskellige individuelle faktorer. Vi udformer derfor individuelle behandlingsprogrammer med henblik på hver enkelt patients tilfredshed, og for at opnå de bedst mulige resultater for patienten ved både produktkøb og behandlingsforløb.

Diamantslibning 30 min.

300,00 kr.

Klippekort 6 x Diamantslibning 30 min.

1.500,00 kr.
Book online her