Energy C ansigtsbehandling

Den høje koncentration af C-vitamin fra Energy C line giver mulighed for at behandle de første tegn på photoaging effektivt. Produkterne indeholder stærkt koncentrerede antioxidaktive stoffer, og de er ideelle til behandling af hud, som er svækket af solskader, rygning, strenge diæter eller stress.

Behandlingen anvender meget koncentreret serum med en stærk revitaliserende og antioxidant effekt. Styrker cellevæggene, glatter udtrykslinjer ud.

Behandlingen afsluttes med en Crystal fiber Mask, som er et nyt materiale til medicinsk brug. Masken er lavet af et stof, som sikrer en meget tæt og langvarig kontakt mellem de aktive ingredienser og huden takket være sin struktur, som består af nano-fibre, der er fordelt tredimensionelt. Crystal fiber stoffet giver mulighed for at de aktive ingredienser kan gennemtrænge de dybere lag af huden.

Med Occlusive Dressing Treatment opnås den ideelle transport for maskens aktive ingredienser. Masken øger temperaturen på overfladen af huden; øjeblikkeligt udvides porerne, og dermed forbedres gennemtrængningen af de aktive ingredienser til hudens dybere lag. Du kan med fordel vælge at tilkøbe LED lysterapi sammen med denne behandling som i forbindelse med denne behandling kun koster 100 kr.

Masken indeholder to uafhængige dele, der tilpasses perfekt til ansigtets og halsens form. Man oplever en øjeblikkelig strammende effekt.

Energy C ansigtsbehandling

695,00 kr.
Book online her