Luksus Boost Up

Effektiv antiaging /depigmenterings ampulprogram på klinikken.

De fleste kender det, at huden blot trænger til en god og synlig opfriskning – måske lige inden en fest eller et andet arrangement.
Luksus Boost Up er en effektiv, lækker og afslappende ansigtsbehandling – og helt perfekt til en særlig dag.
Denne behandling er til dig, som ønsker en frisk, glødende, ensartet og fugtet hud her og nu.

Varighed
45 min.

Hvor ofte?
Anbefales 1 gang om måneden.

Hvordan foregår ansigtsbehandlingen?

Huden renses med Mesoestetic Milk cleanser og Hydra Tonic (20% agurkeekstrakt, 20% rosenvand).

Herefter masseres skøn ampul i ansigtet: Glycolic 10% + vit E og F, 1 ampul. Denne vaskes ikke af. Du får en lidt prikkende fornemmelse i hele ansigtet. Du ligger 5 minutter til produktet er trængt ind i huden. Ampullen fjerner skånsomt det øverste lag af døde hudceller, og forbereder dermed huden til dybere og mere effektiv indtrængning og virkning af de øvrige kosmetiske midler.

Herefter masseres en ampul med Vitamin C, 20% ind i ansigt, hals og décolleté. Igen ventes der, til det bliver helt absorberet.

Næste trin i behandlingen er Masken Crystal Fiber, som er ekstremt fugtgivende og beroligende. Du ligger og slapper godt af med denne effektive maske i 15-20 min.

Til sidst masseres Antiaging flash ampul ind i ansigt, hals og décolleté.

Behandlingen er en perfekt basis under din makeup. Behandlingen giver en øjeblikkeligt opstrammende effekt og en synlig rynkereduktion.

Denne type ansigtsbehandling foregår på Frederiksberg i København

Resultat
Huden bliver mere stram, fugtet, elastisk og ensartet.

Priser
Ansigt – hals – decollté 750,- kr.

*Effekten af behandlingen kan variere, afhængigt af patientens tilstand, patientens eget engagement, og forskellige individuelle faktorer.

*) Ansvarsfraskrivelse
Vi kan ikke garantere for fuld eller delvis effekt af vores produkter og behandlinger. Dog er effektiviteten af både behandlinger og produkter blevet dokumenteret af talrige undersøgelser og klinisk praksis. Effekten af både produkter og behandlinger kan variere, afhængigt af patientens tilstand, patientens eget engagement, og forskellige individuelle faktorer. Vi udformer derfor individuelle behandlingsprogrammer med henblik på hver enkelt patients tilfredshed, og for at opnå de bedst mulige resultater for patienten ved både produktkøb og behandlingsforløb.

Luksus Boost Up 45 min.

750,00 kr.
Book online her