Mesoeclat – Red Carpet ansigtsbehandling

Mesoéclat fra Mesoestetic – meget intensiv Anti Aging behandling med øjeblikkelig effekt.

Anbefales til slap, rynket hud med ujævn hudtone. Ansigt, hals, decollete.

Mesoeclat kan anvendes som enkelt behandling eller som en kur. Behandlingen består af en peeling med forskellige aktive stoffer, og Mesoeclat ampuller. Allerede efter første behandling få huden frisk kulør, træthedstegn forsvinder, porerne formindsker sig og huden bliver silkeblød. Mesoéclat renoverer huden hurtigt og på en nem måde.

Behandlingen fjerner horncellerne, og stimulerer hudens regenerering.

Antiseptisk og dybtrensende. En meget effektiv behandling mod urenheder.

Styrker kollagen og elastin

Øger hudens fugtigheds niveau, blødgører huden, og giver den mere ensartet kulør.

3 trins intensiv opstrammende peel

Vores absolut bedste behandling til dig som ikke er til sprøjter eller kirurgi

Suveræn til løft af rynket hud, sammentrækning af grovporet hud samt til lidt grå, glemt hud, som trænger til at blive kickstartet og strammet op. Mesoéclat fra Meseostetic kan anvendes som enkeltbehandling eller som en kur, og er blevet en af vores mest populære behandlinger.
Men det er ikke “bare lige” at få en Mesoéclat – dette er en klinisk behandling, og må på ingen måde sammenlignes med en almindelig klassisk behandling med frugtsyre.

Hvordan foregår behandlingen?

Vi indleder altid med en konsultation, hvor vi laver en hudanalyse for at vurdere behovet, og der tages et før-billede af ansigtet. Under selve peelingen vil huden vil prikke og føles varm; der bruges en vifte til at køle med. Huden vil herefter føles varm i 5 min. – du får en skøn, kølende og fugtbindende maske på, og du ligger og slapper godt af. Behandlingen afsluttes med højeste solfaktor creme – spf 50. Du må ikke gå i sauna, tage sol, tage i svømmehallen eller påføre make-up 12 timer efter behandlingen. Resultatet kan dog variere fra person til person.

Efter behandlingen

Huden vil først føles lidt stram efter behandlingen. Derefter kan der forekomme lidt afskalning. Vi anbefaler, at du får behandlingen onsdag eller torsdag, da den eventuelle afskalning så hovedsageligt vil foregå i weekenden. Huden vil i denne periode se mere rynket ud. Det skyldes naturligvis det lag af døde hudceller, huden vil af med. Pigmentpletter kan blive mere brune under afskalningen, hvilket blot betyder, at du som sidegenvinst får dem lysnet; den brunere farve er igen blot et tegn på at afskalningen virker.

Hjemmepleje

Det er nødvendigt at have Mesoéclat cremen til hjemmebrug, da den indeholder yderst aktive ingredienser, som forbedrer hudens kulør, opstrammer den, samt forstærker kollagen. Cremen bruges morgen og aften sammen med en hurtig, specialreparerende creme og et solprodukt. Hvis du ikke har ovenstående reaktioner skal du ikke fortvivle. Det vil komme næste gang. Dette kan skyldes, at der er mange døde hudceller, som skal løsnes, og det dermed tager lidt mere tid.

Hvad kan jeg gøre?

Brug ikke nogen form for syreholdig peeling for at fremskynde afskalningen eller for at få hudcellerne af. Pil/hiv ikke i huden. Brug de udleverede cremer og hav tålmodighed – der sker fremskidt hver dag.
Nogle skaller mest første gang, andre mest 2. gang – det ene er ikke bedre end det andet. Kom evt. ind efter en special ampul, som giver lidt fedtstof til huden (50,-)

Er behandlingen sikker?

Ja, Mesoeclat er sikkert. Dette produkt er lavet af et af verdens førende forskningssteder inden for biomedicinsk hudpleje. Alt er med CE mærkat og godkendelsesnummer, og du kan være sikker på, at behandlingen udføres korrekt.

Varighed
Behandlingen varer 45 min.

Hvad er Mesoéclat?

Mesoéclat er udviklet med det formål at stimulere hudens defensive mekanismer i kampen mod aldring maksimalt. Metoden består af:

Mesoéclat Solution – en opløsning, der indeholder flere peelinger som i kombinationen har en yderst fugtighedsgivende og regenererende effekt på cellerne. Den fjerner horncellerne, stimulerer hudens fugtighedsniveau, blødgør huden, og giver den en mere ensartet kulør. Brugen af dette produkt gør desuden, at indholdsstofferne i Mesoéclat Ampuller optages meget mere effektivt.

Mesoéclat Ampuller – chok-terapi for huden. Indeholder aktive stoffer med en meget stærk regenererende, antioxidativ og opstrammende effekt. Efter brugen af ampullen føles huden øjeblikkeligt spændstig og fast, fuld af vitalitet og energi.

Mesoéclat Creme – til hjemmebrug. Cremen indeholder yderst aktive ingredienser, som forbedrer hudens kulør, opstrammer den samt forstærker kollagenet i huden.


*Effekten af behandlingen kan variere, afhængigt af patientens tilstand, patientens eget engagement, og forskellige individuelle faktorer.

*) Ansvarsfraskrivelse
Vi kan ikke garantere for fuld eller delvis effekt af vores produkter og behandlinger. Dog er effektiviteten af både behandlinger og produkter blevet dokumenteret af talrige undersøgelser og klinisk praksis. Effekten af både produkter og behandlinger kan variere, afhængigt af patientens tilstand, patientens eget engagement, og forskellige individuelle faktorer. Vi udformer derfor individuelle behandlingsprogrammer med henblik på hver enkelt patients tilfredshed, og for at opnå de bedst mulige resultater for patienten ved både produktkøb og behandlingsforløb.

Mesoéclat 45 min.

995,00 kr.
5 klip – 4.500,00 kr.
Book online her