Mesoterapi

Mesoterapi Mesohyal ® er en yderst effektiv rynkereducerende behandling, der virker biologisk ved at tilføre huden de komponenter, som er nødvendige for at opretholde vitaliteten. Ved mange små injektioner i huden overflade tilføres et næringskompleks bestående af hyalonronsyre, vitaminer, aminosyrer, co-enzymer, mineraler, antioxidanter.

Det er en global behandling mod årsagerne og konsekvenserne af aldrende hud som har været anvendt af førende klinikker verden over gennem længere tid.

Bliv rynkerne kvit uden kirurgi

Ønsker du en fastere og mere ungdommelig hud, men er du ikke klar til hverken laser, eller kirurgi? Så prøv en ansigtsbehandling med mesoterapi fra Mesoestetic, der er det sidste nye skud på stammen inden for hudbehandling herhjemme.

Spækket med gode ingredienser

Mesoterapi tilføres med en meget tynd nål i hudens øverste overflade. Behandlingen er spækket med en unik kombination af blandt andet hyaluronsyre samt en lang række andre vitaminer, aminosyrer og mineraler. Hyaluronsyre er en af de mest populære ingredienser inden for kosmetik og ansigtspleje herhjemme, og det er ikke uden grund. Hyaluronsyre findes naturligt i huden og er med til at skabe fugt, fasthed og elasticitet. Med alderen sænkes produktionen, og derfor oplever man mere rynket og tør hud, som ansigtsbehandlingen dermed kan kompensere for.

Naturlige resultater

Hyaluronsyren naturligt i huden i forvejen, og du behandler på den måde blot huden med kroppens egen værktøjer. Den binder fugten i huden og kan dermed hurtigt behandle de første rynker. Det kræver typisk flere behandlinger for at få en længerevarende effekt – til gengæld får du et flot og helt naturligt resultat.

Mesoterapi hos Magiclaser

Hos Magiclaser er vi eksperter i ansigtsbehandlinger med mesoterapi. Kig forbi vores klinik på Frederiksberg eller ring til os for at blive klogere på behandlingen, eller hvis du ønsker at bestille en tid med det samme.

*Effekten af behandlingen kan variere, afhængigt af patientens tilstand, patientens eget engagement, og forskellige individuelle faktorer.
Andre behandlinger

*) Ansvarsfraskrivelse
Vi kan ikke garantere for fuld eller delvis effekt af vores produkter og behandlinger. Dog er effektiviteten af både behandlinger og produkter blevet dokumenteret af talrige undersøgelser og klinisk praksis. Effekten af både produkter og behandlinger kan variere, afhængigt af patientens tilstand, patientens eget engagement, og forskellige individuelle faktorer. Vi udformer derfor individuelle behandlingsprogrammer med henblik på hver enkelt patients tilfredshed, og for at opnå de bedst mulige resultater for patienten ved både produktkøb og behandlingsforløb på vores København klinik.

Efter hudtype og hudproblemer vælger vi en peeling netop til din hud:

Salicylsyre – ideel behandling af acne, ar og pletter af fedtet hud. Formindsker hudens porer, rynker og stimulerer cellernes renoveringsproces.

Glykolsyre – et fremragende middel til behandling af solskader og rynker, og grålig hud med ældningstegn. Denne peeling, som er produceret fra sukkerrør, er rig på vitaminer, mineraler og plantehormoner, som stimulerer produktionen af kollagen og elastin. Behandlingen bekæmper effektivt hudens aldringstegn.

Mælkesyre – behandling af fine rynker og solskader. Denne peeling, som er fremstillet fra surmælk og youghurt, bruges til at behandle alle hudtyper, og anbefales for behandling af følsom hud. Stimulerer dannelse af kollagen, elastin, og andre grundsubstanser i bindevævet.

Mandel-ekstrakt syre – en frugtsyre peeling specielt velegnet for hud med acne problemer og hyperpigmentering. Peelingen har antiseptiske virkninger, som er anderledes end andre frugtsyre peelinger (glykol og mælkesyre), og kan bruges som acne-behandlingsmiddel.

 

Mesoestetic AHA frugtsyre 45 min.

750,00 kr.
4 klip – 3.200,00 kr.

Mesoterapi antiage 60 min.

2.500,00 kr.
3 klip – 6.500,00 kr.

Mesoterapi antiage 60 min.

(Kurforløb 3 behandlinger inkl. Mesoeclat)

6.500,00 kr.

Mesoterapi mod dobbelthage 45 min. (kurforløb 6 behandlinger)

Mesoterapi med Mesoestetic Liposolution arbejder effektivt mod genstridige fedtdepoter, på f.eks. dobbelthage. Kan bruges alle steder på kroppen. Du får 6 behandlinger

4.000,00 kr.

Mesoterapi mod dobbelthage 45 min. (vedligeholdelse)

Mesoterapi med Mesoestetic Liposolution arbejder effektivt mod genstridige fedtdepoter, på f.eks. dobbelthage. Kan bruges alle steder på kroppen. Vedligeholdelsesbehandling til dig som har fået minimum 6 behandlinger.

850,00 kr.
Book online her