Skin Concept Push Up

Effektiv antiage behandlingsmetode.

Push-up er en effektiv behandling med Hyaluronsyre

Med hjælp af en speciel udvikling Skin Concept teknologi anvendes en ny innovativ Anti-age Push-up behandling doseret i det øverste hudlag.

Det er ikke muligt at indsluse Hyaluronsyren i de nederste lag. De indslusede virkestoffer bliver med høj hastighed lagt i rynken eller smilelinjen og huden ser mere glat og ensartet ud.

Ungdommelig udstråling og et friskere udseende for din hud

I den modne alder mister huden sin mulighed for at forblive fugtig og selv producere fugt. Skin Concept Push-up er en ny metode der opretholder den naturlige fugtighed.
Skin Concept Push-up er udviklet til at indsluse hudvenligt hyaluronsyrer. Skin Concept Push-up er en nålefri applikator. Med et tryk bliver hyalurongelen indsluset i det øverste lag.

Hvis der ønskes et langvarigt resultat kan Skin Concept Push-up intensiveres og behandles med 1 uges interval.
Skin Concept Push-up specialudviklede hyalurongel forekommer naturligt i huden. Hyalurongelen forbedrer hudens nærings- og fugtighedsstoffer og opretholder en høj fugtighedsfaktor. Huden bliver ikke kun velpolstret med volume og fugt men bliver understøttet af collagen og elastin.

Holdbarheden af behandlingen afhænger af alder og kroppens sundhedstilstand og livsstil.

Den første behandling er primært til at minimere rynker og udglatning.

Det anbefales 3 gange indslusning i det ønskede område. Herefter efterfølgende behandling hver 8-10 uge. Holdbarheden afhænger dog af hudens eget stofskifte og den individuelle hudpleje. Hudplejen hjælper til at minimere fugttab i hornlaget.

Skin Concept Push-up åbner vejen til et ungdommeligt og mere friskt udseende. Yderlige tjener metoden til at aktivere optagelsen af højaktive plejeprodukter.

Push-up fordele

Push up anvender trykluft til at presse ren hyaluronsyre ind i epidermis. Det varierer fra hvor dybe linjerne er – hvor mange behandlinger og mængden af hyaluronsyre der er behov for.
En push-up behandling fylder op på lageret af hyaluronsyre i huden, og vi anbefaler en kur på 3 gange indslusning i det ønskede område med en uges mellemrum. Det er vigtigt at du plejer huden med gode hjemme produkter i behandlingsperioden for at opnå det bedste resultat.

Hyalurongelen består af 100% hyaluronsyre.

Hyalurongelen fylder åbningen mellem collagenerne og de elastiske fibre. Hyalurongelen er under tryk på ca. 1 bar når det presses ind i epidermis ved hjælp af Push up apparatet.

Teknik

Hvad er specielt ved Skin vital concept High potensial Hyaluron gel?
Hyaluronsyre med både lav og høj molekylevægt er en meget aktiv fugtighedsfaktor. Videreudvikling af hyaluronsyre gør det nu muligt at lave lavmolekylær hyaluronsyre med høj biotilgængelighed. Vandtab reduceres og hudens barriere styrkes. Hyaluronsyre med lav molekylevægt ligger sig i huden mellem collagerne og de elastiske fibre.

Det trænger ind i huden og giver fylde indefra, nye elasticitet og rynker reduceres. Hyaluronsyre med høj molekylvægt danner en beskyttende hinde på huden og gør det glat og smidig på samme tid som det forhindrer fugttab.

Hyaluronsyren danner et såkaldt 3D netværk af hyaluronsyre, kaldet hyaluronidase (enzymer), der nedbrydes ved hydrolyse og derfor gør det lettere at penetrere. Der skabes en depoteffekt, som gør at huden holdes fugtig i lang tid.

Huden ser mere fyldig ud og rynker bliver mindre synlige.

*Effekten af behandlingen kan variere, afhængigt af patientens tilstand, patientens eget engagement, og forskellige individuelle faktorer

*) Ansvarsfraskrivelse
Vi kan ikke garantere for fuld eller delvis effekt af vores produkter og behandlinger. Dog er effektiviteten af både behandlinger og produkter blevet dokumenteret af talrige undersøgelser og klinisk praksis. Effekten af både produkter og behandlinger kan variere, afhængigt af patientens tilstand, patientens eget engagement, og forskellige individuelle faktorer. Vi udformer derfor individuelle behandlingsprogrammer med henblik på hver enkelt patients tilfredshed, og for at opnå de bedst mulige resultater for patienten ved både produktkøb og behandlingsforløb.

Push Up 30 min.

Fra 125,00 kr.
Book online her