SkinPen

Acne-ar-behandling & rynkebehandling – Videnskabelig dokumenteret effekt

Behandlingen med skinpen bygger på den videnskabelige dokumenterede effekt kaldet Collagen Induction Therapy også kaldet ”CIT”. Metoden består i at kollagen-opbygningsprocessen stimuleres ved at prikke mange tusinde små huller i underhuden. Underhuden reagerer på det, ved at skabe nyt kollagent væv i en proces som tager ca. 4 uger. Kollagent væv er en del af alle menneskers normale underhud, men tykkelsen af det kollagene lag bliver mindre jo ældre man bliver og det er væsentlig årsag til at der opstår fine linjer og rynker i huden. Behandleren vil typisk også bruge et serum i forbindelse med behandlingerne, der indeholder aktive ingredienser til lige præcis den indikation som man ønsker at behandle.

Pga. af at de mange tusinde mikroskopiske huller/kanaler som behandlingen skaber, vil de aktive ingredienser trænge ned i underhuden op til 400 gange mere effektivt end ved almindelig påsmøring på huden. Effekten af det aktive serum kan derfor ofte ses næsten øjeblikkeligt. Mulighederne for behandling efter CIT metoden udvides løbende. Der er bla. gode resultater med behandling af skæmmende ar, opstået efter kirurgi eller brandsår. Der arbejdes også nu med behandlingsmuligheder i forbindelse med karsprængninger. Du skal regne med ca. 4-6 behandlinger. Derfor sælges denne behandling kun i sessioner med 4 behandlinger i hver. Efterfølgende kan du købe 1 behandling ad gangen, hvis du har behov for flere behandlinger. Priserne kan du se i vores online booking eller besøg vores København klinik.

Behandlinger med skinpen kan bruges til en række forskellige formål, bla.:

  1. Rejuvenation, hvor målet er at friske huden op, fjerne små linjer og rynker.
  2. Anti-rynke-behandling, hvor fokus er på rynker omkring mundvig, øjne og pande.
  3. Acne-ar-behandling.
  4. Strækmærke-behandling.

Anti Rynkebehandling

Her er målet at minimerer rynkerne i specifikke områder – typisk ved munden, øjnene, panden. Her vil vi typisk bruge nåledybder som er større end ved rejuvenation og der kan være behov for at bruge lokalbedøvende cremer (snak med os om behovet). Her arbejdes primært med at optimere den kollagene proces – og rynkebehandling bør gennemføres i en serie af minimum 4 behandlinger med mindst en måned i mellem behandlingerne. Man vil se en umiddelbar effekt allerede efter første behandling – men der er behov for flere behandlinger for et optimalt resultat, da resultatet kan variere.

Varigheden af effekten kan variere fra person til person, men det er realistisk at det er 1 – 2 år. Der vil efter behandlingen være rødmen af det behandlede hudområde – en rødmen som vil aftage og forvinde i løbet af 12 timer.

Til mere detaljer kontakt vores hud eksperter på København klinik

Rejuvenation / Foryngelse

Målet med behandlingen er at friske huden op, fjerne fine linjer og reducere rynker. Behandlingen gennemføres typisk med en nålelængde på mellem 0.25 og 0.75 mm. Der vil i forbindelse med behandlingen blive brugt et aktivt serum som smøres på huden.

Behandlingen kræver ikke lokalbedøvelse. Umiddelbart efter behandlingen vil huden være rød og varm. Dette aftager i løbet af ca. 4 timer og er væk efter 12–18 timer. Allerede under behandlingen kan der ses en umiddelbar effekt – og denne er optimal dagen efter behandlingen. Ønsker man at fastholde effekten kan det anbefales at behandlingen gentages hver 6-8 uge.

Behandling af Acne ar

Det er målet med behandling af acne ar med Skinpen at nedbryde arrene og stimulere den underliggende hud til at producerer nyt kollagent væv. Her vil vi typisk bruge en nåledybde på 1.5 mm og der vil for nogen være behov for at bruge bedøvende cremer. Der vil i forbindelse med behandlingen blive brugt en creme med en desinficerende effekt, som man kan købe med hjem til brug mellem behandlingerne.

Behandling af acne ar laves altid i serier af min. 4 behandlinger med minimum en måned mellem behandlingerne. Huden vil efter behandlingen være rød og hævet– en reaktion som vil forsvinde i løbet af 1 døgn. Man vil allerede efter første behandling kunne se en effekt – men den maksimale effekt vil først være til stede efter 4-6 behandlinger.

Ikke alle vil kunne få fjernet arrene helt, men man vil minimere synligheden af disse væsentligt.

Behandling af strækmærker

Det er målet med behandling af strækmærker med Skinpen at nedbryde linjerne og stimulere den underliggende hud til kollagent vækst. Her vil vi typisk bruge en nåledybde på 1.5 mm og der kan være behov for at bruge bedøvende cremer. Der vil i forbindelse med behandlingen blive brugt en creme med en effekt mod strækmærker, som man kan købe med hjem til brug mellem behandlingerne.

Behandling af strækmærker laves altid i serier af min. 4 behandlinger med min. en måned mellem behandlingerne. Huden vil efter behandlingen være rød og hævet – en reaktion som vil forsvinde i løbet af 1 døgn. Man vil allerede efter første behandling kunne se en effekt – men den maksimale effekt vil først være til stede efter 4-6 behandlinger.

Realistisk vil man aldrig kunne fjerne strækmærkerne helt, men man vil kunne minimere synligheden meget væsentligt.

*Effekten af behandlingen kan variere, afhængigt af patientens tilstand, patientens eget engagement, og forskellige individuelle faktorer.

*) Ansvarsfraskrivelse
Vi kan ikke garantere for fuld eller delvis effekt af vores produkter og behandlinger. Dog er effektiviteten af både behandlinger og produkter blevet dokumenteret af talrige undersøgelser og klinisk praksis. Effekten af både produkter og behandlinger kan variere, afhængigt af patientens tilstand, patientens eget engagement, og forskellige individuelle faktorer. Vi udformer derfor individuelle behandlingsprogrammer med henblik på hver enkelt patients tilfredshed, og for at opnå de bedst mulige resultater for patienten ved både produktkøb og behandlingsforløb.

SkinPen helt ansigt 45 min.

995,00 kr.

Klippekort 4 x SkinPen helt ansigt 45 min.

2.985,00 kr.

Klippekort 8 x SkinPen helt ansigt 45 min.

4.975,00 kr.

Klippekort 10 x SkinPen helt ansigt 45 min.

6.900,00 kr.

SkinPen lille område 20 min.

F.eks. omkring munden, øjenbryn, øjne, et lille ar

500,00 kr.

SkinPen strækmærker lille område 20 min.

(Lille område max 10x10cm)

500,00 kr.

SkinPen strækmærker større område 45 min.

(Max 20 x 20 cm)

995,00 kr.
Book online her