Stem Cell ansigtsbehandling

Den nye æra af videnskabelige kosmetik.

Mesoestetic ® præsenterer en revolutionerende kosmetisk ansigtsbehandling hvis formål er at forlænge livet af hudcellerne. Behandlingen er baseret på cellernes naturlige evne til at reparere sig selv.

Plante stamceller reaktiverer cellernes nedsatte funktioner og stimulerer produktionen af elastin og kollagen. Denne teknologi er indkapslet i Liposomer, for at øge gennemtrængningen i huden og optimere resultaterne.

Serum indeholder EGF: Epidermal Growth Factors som er små partikler af biologisk aktive proteiner, som spiller en stor rolle i cellernes regenerering. De hæmmer processen af cellernes oxidation, reducerer rynker og giver huden sin elasticitet, fasthed og vitalitet tilbage.

Behandlingen afsluttes med Crystal fiber Mask, som er et nyt materiale til medicinsk brug. Det er lavet af et stof, som sikrer en meget tæt og langvarig kontakt mellem de aktive ingredienser og huden takket være sin struktur, som består af nano-fibre, og som er fordelt tredimensionelt. Crystal fiber stoffet giver mulighed for at de aktive ingredienser kan gennemtrænge de dybere lag af huden. Du kan med fordel tilkøbe LED lysterapi til denne behandling som i forbindelse med denne behandling kun koster 100 kr.

Med Occlusive Dressing Treatment opnås den ideelle transport for maskens aktive ingredienser. Masken øger temperaturen på overfladen af huden, og porerne udvides øjeblikkeligt; dermed forbedres gennemtrængningen af de aktive ingredienser til hudens dybere lag.

Stem Cell ansigtsbehandling

695,00 kr.
Book online her