BB Glow

Fantastisk glød til huden

BB Glow behandling er lige nu den mest efterspurgte behandling og vi forstår hvorfor. På kun 4 behandlinger, får din hud nyt liv og glød. Behandlingen giver huden en BB creme glød, så du kan minimere brug af make up.

Fordele ved BB Glow behandling:

  • Egnet til alle hudtyper og aldre
  • Jævner hudtonen ud
  • Mindsker porer
  • Reducerer pigmentpletter
  • Udglatter huden
  • Minimerer mørke rander under øjnene
  • Bekæmper rødme
  • Modvirker grå og livløs hud

Med en BB Glow behandling lysnes hud, fregner og hyperpigmenterede områder, mens der samtidig sker en forbedring af hudens elasticitet.

Mørke rande under øjnene lysnes lidt efter lidt pga. foundationpigmenter der indsluses i huden ved hver behandling.

Allerede efter første behandling kan man se forskellen. Anbefales udført 4-6 gange for optimalt resultat og herefter vedligeholdes 2-3 gange årligt.

BB Glow sera stor-trender i Asien, Rusland og USA. De kommer fra det Koreanske Stayve og består bl.a. af hyaluronsyre, peptider, c-vitamin og niacinamid der lysner huden og giver en ensartet tone. Desuden indeholder nogle bestemte serum også nogle uskadelige pigmenter der indsluses i huden som en midlertidig foundation der forsvinder efter nogle måneder efterhånden som hudcellerne fornyes.

Serummet indsluses i huden ved hjælp af en mikronålepen med nano-nåle. Behandlingen foregår i de øverste hudlag så det er helt smertefrit og foregår derfor uden bedøvelse.

Behandlingen tager 1 time inkl. afslutning med en kølende biofibermaske der bl.a. indeholder aloevera, hyaluronsyre, antihistamin og antiseptiske ingredienser.

AC STEM CELL GULD AMPUL

Bruges til akne, foryngelse, cellefornyelse, lysning og rens.
Indeholder en koncentreret cocktail af flere plantebaserede stamcelleeks trakter som giver en hydrerende effekt. Udtræk fra Centella Asiatica virker akne forebyggende og anti-inflammatorisk som køler og reducerer akne. Indeholder 99.9% koncentreret guldpulver der bidrager til at rense, lysne huden

SALMON DNA GOLD AMPUL

Serummet der heler og regenererer huden. Specielt udviklet til
mikronålebehandling. Indeholder 1500 PPM lakse PDRN der i videnskabelig forsøg har vist at kunne øge den metaboliske proces og genopbygge samt hele huden. Desuden 99.9% koncentreret guldpulver der bidrager til at rense, og lysne huden. Velegnet til aldrende og trist hud.

EGF PEPTIDE GOLD AMPUL

Indeholder en højtkoncentreret antirynke cocktail med flere planteekstrakter og niacinamide. Hæmmer tyrosinase produktionen, der er en væsentlig faktor i hudens dannelse af melanin og pigment produktion, og lysner dermed huden. Kan påføres direkte som hudpleje eller indsluses med mikronålepen.

BB Glow – nyt liv og glød til din hud 60 min.

1.395,00 kr.

Klippekort 4 x BB Glow 60 min.

4.500,00 kr.
Book online her