Fedtfrysning København – CLATUU 360°

Markedets ypperste fedtfrysningsmetode er kommet til København

Brug for effektiv og skånsom fedtfrysning i København? Her hos Magic You på Frederiksberg har vi den nyeste og mest moderne fedtfrysningsmaskine på markedet, og som én af de få klinikker i Danmark tilbyder vi altså fedtfrysning med CLATUU 360° Surround Freeze-teknologien. Maskinen er den ultimativt mest brugte i USA og Australien, og nu er teknologien altså kommet til os her i København. Vi kan helt unikt hjælpe dig med at sætte direkte ind på de områder, hvor det er særligt svært at komme af med fedtet på egen hånd, og grundet den skånsomme og højteknologiske metode kan du genoptage dine gøremål umiddelbart efter din behandling.

Skal vi hjælpe dig? Book en tid i dag til effektiv fedtfrysning i København.

CLATUU 360°-metoden

Med CLATUU 360°- fedtfrysningsteknologien får du mulighed for at fryse lige præcis de fedtdepoter, du ønsker. Alt fra fedtfrysning af mave til hage og lår – vores fedtfrysningsmaskine kan hjælpe med det hele!

Det fungerer ved, at fedtcellerne fryses ned til -9º, hvorved de krystalliseres, går til grunde og udskilles naturligt via kroppens lymfesystem. Fedtcellerne består primært af vand, og dette gør, at de er meget påvirkelige af metodens frysning. Afkølingen sker meget kontrolleret og præcist med denne metode, resultatet bliver naturligt og ensartet, og behandlingen går endda hurtigere end ved andre metoder på markedet. Behandlingen sætter ind så lokalt og præcist, at resten af kroppen skånes fuldstændig, og derfor har kroppen heller ikke brug for megen restituering, hvilket gør behandlingen nem at passe ind i hverdagen.

Med CLATUU 360°-teknologien opnår du resultater i meget høj kvalitet uden overhovedet at gøre brug af kirurgi, og behandlingen foretages gradvist over en periode på et par måneder. Det skal i forbindelse hermed nævnes, at CLATUU 360°-behandlingerne ikke kan medføre vægttab, men i kombination med en sund livsstil og regelmæssig motion kan den udgøre lige den prik over i’et, som fjerner de sidste irritationsmomenter ved din krop.

Vil du vide mere om vores CLATUU fedtfrysning i København? Kontakt os uforpligtende på 33 22 20 00. Vi sidder klar til at svare på alle dine spørgsmål.

Behandlingens forløb

Når du kommer til fedtfrysning hos os i København, så foregår det sådan her. Du vil, først og fremmest, blive budt hjertelig velkommen til vores klinik af vores uddannede kosmetologer, som vil være klar til at rådgive og vejlede dig. Dernæst vil vi lede dig ind til behandlingen. Selve behandlingen varer blot 40-60 minutter, og når vi er færdige, kan du fortsætte med dine gøremål. Så simpelt er det.

Umiddelbart når applikatoren sættes på, kan du opleve kortvarige smerter eller spændinger i huden, men de forsvinder hurtigt igen, når kroppen har vænnet sig til påvirkningen. Det er meget individuelt, hvordan huden reagerer på behandlingen efterfølgende. Nogen oplever, at huden i det behandlede område bliver følelsesløs eller blå, og nogen oplever milde smerter. Generne forsvinder igen, og det kan lige så vel være, at du ikke oplever gener overhovedet.

Virker metoden på mig?

CLATUU 360°-behandlingerne virker på hele 96% af os, mens de resterende 4% vil opleve, at der er meget lille eller ingen virkning. Der er forsket meget i, hvorfor denne lille procentdel ikke oplever nogen særlig virkning, men svaret er endnu ikke fundet. Man ved dog, at det forholder sig sådan for alle fedtfrysningsmetoder på markedet – ikke blot denne metode.

Der er nogle forskellige forhold, som afgør, om du er egnet til denne type behandling. Har du eksempelvis ureguleret diabetes, dårligt hjerte, ødemer i kroppen, BMI over 30, nedsat nyre- eller leverfunktion, eller er du gravid, anbefaler vi dig ikke at gennemgå behandlingen. Er du i tvivl om, om du er egnet til behandlingen, er du velkommen til at kontakte os, og så guider vi dig gerne.

Hør nærmere om CLATUU fedtfrysning i København

Er du interesseret i at høre mere om metoden, er du meget velkommen til at komme forbi vores klinik på Frederiksberg eller ringe til os på 33 22 20 00. Vi er meget stolte af at kunne tilbyde denne type behandling, og vi fortæller gerne om både fremgangsmåde, proces og resultater. Er du klar til at booke en tid til CLATUU fedtfrysning i København, kan du gøre det direkte herunder med det samme. Vi glæder os til at hjælpe dig i kampen mod det genstridige fedt.

Du kan læse mere om CLATUU, forskningsresultater, før/efter billeder hos CLATUU

*Effekten af behandlingen kan variere, afhængigt af patientens tilstand, patientens eget engagement, og forskellige individuelle faktorer.

*) Ansvarsfraskrivelse
Vi kan ikke garantere for fuld eller delvis effekt af vores produkter og behandlinger. Dog er effektiviteten af både behandlinger og produkter blevet dokumenteret af talrige undersøgelser og klinisk praksis. Effekten af både produkter og behandlinger kan variere, afhængigt af patientens tilstand, patientens eget engagement, og forskellige individuelle faktorer. Vi udformer derfor individuelle behandlingsprogrammer med henblik på hver enkelt patients tilfredshed, og for at opnå de bedst mulige resultater for patienten ved både produktkøb og behandlingsforløb.

Kvinde får clatuu fedtfrysning i København hos Magic You

Clatuu fedtfrysning med 1 håndtag på mave 75 min.

Vælg denne behandling hvis du har en lille topmave du ønsker behandlet.

1.800,00 kr.

Clatuu fedtfrysning med 1 håndtag andre områder 75 min.

Vælg denne behandling hvis du har et område vi ikke har beskrevet

1.800,00 kr.

Clatuu fedtfrysning med 2 håndtag på mave 75 min.

Denne behandling vælges for behandling af større maveområde

1.800,00 kr.

Clatuu fedtfrysning med 2 håndtag på dansehåndtag 75 min.

1.800,00 kr.

Clatuu fedtfrysning med 2 håndtag på BH delle 75 min.

1.800,00 kr.

Clatuu fedtfrysning med 2 håndtag på mormorarme 75 min.

1.800,00 kr.

Clatuu fedtfrysning med 2 håndtag på andre områder 75 min.

1.800,00 kr.

Clatuu fedtfrysning med 4 håndtag 75 min.

Med denne behandling kan du få behandlet 2 områder samtidig. Vi bruger 4 påsætninger i samme time, så du f.eks. kan få behandlet både inder- og ydre lår, eller dansehåndtag og arme i samme behandling.

3.300,00 kr.

Klippekort 3 x Clatuu fedtfrysning med 2 håndtag 75 min.

4.500,00 kr.

Klippekort 6 x Clatuu fedtfrysning med 2 håndtag 75 min.

Klippekort til 6 x Clatuu fedtfrysningsbehandlinger med 2 håndtag

8.800,00 kr.
Book online her