Mesoterapi med elekroimpulser (uden nåle)

Oplev den nye TKN MesojectGun. En nålefri mesoterapipistol drevet af Pulse Booster-teknologi. En innovativ teknik til administration af meso-aktive stoffer i huden med maksimal effektivitet og minimal invasivitet. Kan bruges til at administrere enhver TOSKANI meso-opløsning i huden og tillader behandling på flere dele af kroppen.

Vores pulsebooster-enhed TKN MesojectGun er en af de mest effektive anti-aging-teknikker, da den stimulerer ny kollagenproduktion, forbedrer hudens struktur, lysstyrke og hydrering. Ved at kombinere vores nålefri enhed med de passende anti-aging-aktive stoffer som Anti-aging Cocktail, kan det blive den endelige behandling for at genvinde en sund, smidig, rynkefri hud.

Opnå fremragende resultater i anti-hårtab behandlinger uden nåle med vores nye TKN Mesoject Gun.

MesoHair-hovedet hjælper med at levere og øge absorptionen af næringsstoffer i hovedbunden ved hjælp af Pulse Booster-teknologi.

Kombiner denne teknik med vores meso-produkter mod hårtab for at opnå synlige resultater.

Smertefri teknik til klienter,

Forbedrer ernæringen af dermale papiller og styrker hårrødder og mindsker hårtab.

TKN Mesojectgun bruger elektroporation energi ( EMP Technology). Ved hjælp af en signifikant stigning i elektrisk ledningsevne og vævspermeabilitet opnås den ønskede peneration af aktive ingredienser lokalt ikke – invasivt og smertefrit.

Plus-formel kombinerer forskellige typer ingredienser, der virker på forskellige niveauer og faser af hårvækstcyklussen.

Hair Cocktail Plus etablerer cellulære regenereringssystemer, forhindrer hormonel ubalance og almindelige kirtelproblemer i mandlige og kvindelige hårtabssituationer.

Indholdet med høje koncentrationer af vitaminer i gruppe B garanterer en fuldstændig ernæring af dermale papiller såvel som en korrekt metabolisk funktion.

Mesoterapi med elekroimpulser (uden nåle) 45 min. 995,00 kr.
Hårtab Mesoterapi med elektroimpulser ( uden nåle) 5 -behandlinger 3995,00 kr.
Hårtab Mesoterapi med elektroimpulser ( uden nåle) 10 -behandlinger 6500,00 kr.
Ansigt Mesoterapi med elektroimpulser ( uden nåle) 5 -behandlinger 3995,00 kr.
Ansigt Mesoterapi med elektroimpulser ( uden nåle) 10 -behandlinger 6500,00 kr.
Book online her