Medarbejdere

MagicLaser We Care – Vi hjælper dig til en sundere hud i balance.

Vi glæder os rigtig meget til at byde dig velkommen i vores klinik og give dig en top professionel behandling. Vi har en uformel tone i klinikken, let til latter og vores største ønske er, at du skal have en god og effektiv behandling og en oplevelse du er glad for.

 

Jeg hedder Rita. Jeg er uddannet kosmetolog, og har certifikat til massage, SkinPen, microneedling, mesoterapi med MesojectGun, hyaluron pen, kemiske peelinger, fedtfrysning, lash lift, tandblegning.

Jeg efteruddanner mig løbende og bliver nemt meget interesseret i al ny viden indenfor skønhed.


Jeg hedder Eugenija Jeg har 20 års erfaring . Har arbejdet i forskellige SPA centre og privat. Efterhånden som jeg blev mere og mere interesseret i kroppen, indså jeg, at smerter og spændinger i kroppen er forårsaget af tunge følelser. Først kommer en tanke, en følelse, og kroppen reagerer på den, er spændt.

Jeg blev interesseret i naturlige helbredelsesmetoder og en generel tilgang til den menneskelige krop. Jeg vælger en massageteknik ud fra hvad du har brug for i øjeblikket og hvad jeg føler. Når jeg forbedrer mig selv, hvordan jeg bedre kan hjælpe andre. Og jeg gør det med en stor fornøjelse.


Jeg hedder Jurate. Jeg er social og sundhedsassistent som er registreret ved sundhedsstyrelsen og certificeret inden for behandlinger med IPL-hårfjerning og diode laser. I samarbejde med hudlæge-dermatolog og sygeplejerske vi tilbyder gratis forundersøgelse.
Det vigtige for mig er at vores kunder føler sig godt informeret og oplever vores behandlinger som velvær, er glad og tilfreds igennem hele forløbet.