Tandblegning

Få flotte, hvide tænder i et snuptag

Hos Magiclaser tilbyder vi tandblegning, der giver flotte og naturligt hvide tænder på under en time. Dine tænder og dit smil er dit visitkort, men kaffe, te, cola og cigaretter kan gøre dem gullige at se på. Det kan der heldigvis gøres noget ved med en professionel tandblegning hos os.

Sådan virker det

En tandblegning består af UV-lys og en særlig blegegel. Du får først en skinne med blegegel på dine tænder. Herefter lyser vi på dem med ultraviolet lys, der aktiverer gelen. Kombinationen af gelen og UV-lyset fjerner effektivt pletter og misfarvninger. Behandlingen er helt smertefri, og du kan se resultatet med det samme, selvom det tager under en time. Effekten kan dog selvfølgelig variere fra person til person. Hvis du gerne vil bevare det hvide look, er det en god idé at genopfriske blegningen halvårligt eller årligt.

Få tandblegning udført af en professionel

I dag findes der flere billigere alternativer til tandblegning, som du kan købe på nettet og udføre derhjemme. Men vi anbefaler altid, at du får tandblegning udført af en professionel på en klinik, der har udstyret til at gøre det ordentligt. Dels kan du være sikker på færre bivirkninger, da de skinner, man køber på internettet, ikke passer nær så godt, som dem vi får fremstillet, og derfor kan du risikere at opleve irritation af tandkødet. Desuden er du sikret et meget pænere, effektivt og naturligt resultat, når du får udført tandblegningen af os, der har forstand på det.

Kontakt os

Kig forbi vores klinik på Frederiksberg for at høre mere om dine muligheder for at få dine tænder bleget. Vi har glade kunder fra hele Sjælland og København.

*Effekten af behandlingen kan variere, afhængigt af patientens tilstand, patientens eget engagement, og forskellige individuelle faktorer.

*) Ansvarsfraskrivelse
Vi kan ikke garantere for fuld eller delvis effekt af vores produkter og behandlinger. Dog er effektiviteten af både behandlinger og produkter blevet dokumenteret af talrige undersøgelser og klinisk praksis. Effekten af både produkter og behandlinger kan variere, afhængigt af patientens tilstand, patientens eget engagement, og forskellige individuelle faktorer. Vi udformer derfor individuelle behandlingsprogrammer med henblik på hver enkelt patients tilfredshed, og for at opnå de bedst mulige resultater for patienten ved både produktkøb og behandlingsforløb.

Tandblegning 60 min.

695,00 kr.
Book online her